Узагальнені результати анкетування батьківської громадськості з питань організаціїї харчування дітей у школі

Узагальнені результати проведення анкетування батьківської

громадськості з питання організації харчування дітей у

Житомирській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 30

 

1.У якому класі навчається Ваша дитина?

1-4 класи – 496, 59,9% (від загальної кількості учнів 1-4 класів).

2.Чи задоволені Ви якістю харчування дитини у закладі освіти?

Так -187; 63,2%;

Не завжди -82; 20,9%;

Ні -10; 3,4%.

3.Яким стравам, приготовленим у їдальні закладу освіти, Ваша дитина надає перевагу?

1.Картопляне пюре.

2.М’ясні котлети.

3.Гречка.

4.Сосиски.

4.Від яких страв Ваша дитина категорично відмовляється?

1. Молочної каші.

2. Риби.

5.Як часто Ваша дитина користується послугами шкільної їдальні та буфету?

Щодня – 240; 81,1%,

іноді – 20; 6,8%, 8;

три рази на тиждень – 2,7%.

6.Чи знаєте Ви натуральні норми харчування, що відповідають віку Вашої дитини?

Так – 126; 42,6% ;

частково -146; 49,3%;

потребують консультації – 57; 19,3%.

7.Чи є у Вашої дитини алергія на окремі харчові продукти?

Так – 40; 13,5%;

Ні – 256; 86,5%.

8.Чи знаєте Ви про реформу шкільного харчування?

Так – 187; 63,2%;

Ні 130; 43,9%.

9.Чи знаєте Ви про норми та порядок організації харчування учнів у закладах загальної середньої освіти?

Так – 145; 48,9%;

Ні 173; 58,4%.

10.Чи згодні Ви з оновленими нормами харчування? (поставте позначку біля пункту, з яким згодні)

1 – 177; 59,8%;

2 – 180; 60,8%;

3 – 179; 60,5%;

4 72; 24,3%;

5 – 155; 52,4%;

6 – 156; 52,7%;

7 – 221; 74,3%;

8 – 203; 68,6%.

11.Чи погоджуєтеся Ви з тим, що нові норми харчування для дітей у школах значно обмежують кількість солі, цукру, жирів, що використовуються під час приготування страв за меню?

Так – 278; 93,9 %.

Ні 90; 30,4%.

12.Чи буде Ваша дитина вживати чай, какао, компот без додавання цукру?

Так 121; 40,9% .

Ні – 201; 67,9%.

13.Який продукт харчування найбільш вживаний Вашою дитиною?

1 Молоко-40;

2.Йогурт- 206;

3. Кефір – 8;

4.Сир кисло-молочний -12;

5.Твердий сир-132;

6.Сметана -26;

14.Чи потрібно, на Вашу думку, додавати насіння соняшника, кунжуту, грецьких горіхів до салатів, що будуть готуватися для дітей у шкільній їдальні?

Так – 205; 69,3%.

Ні -134; 45,3%

15.Для забезпечення нових натуральних норм харчування для школярів буде збільшено вартість харчування (сніданків та обідів) на 2022 рік, чи згодні Ви платити більше?

Так – 213; 72%;

Ні – 96; 32,4%.

16.Чи хотіли б Ви ознайомитися з проєктом 4-х тижневого меню для харчування дітей у закладах середньої освіти на 2022 рік до кінця 2021 року?

Так – 272; 91,2%;

Ні – 34; 11,5%.

17.Чи задовольняє Вашу дитину культура обслуговування у шкільній їдальні?

Так – 275; 92,9%.

Ні – 21; 7,1%.

18.У разі, якщо культура обслуговування не задовольняє Вашу дитину, вкажіть конкретні зауваження:

Зауважень, щодо культури обслуговування немає. Але діти просять, щоб працівники їдальні більше посміхались.

19.Зазначте Ваші пропозиції щодо організації харчування учнів у закладі освіти, в якому навчається Ваша дитина.

1.У ті дні, коли молочні і рибні страви готувати альтернативні блюда.

2.Давати можливість дітям право вибору страв.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *